Proppen har gått

Äntligen blev jag av med den där hemska förstoppningen. Efter att ha provat microlax, katrinplommonpuré, blötlagda linfrön, grovt bröd, päron och till sist Laxoberal så släppte det äntligen imorse. Vilken befrielse, haha :)
Jag har under helgen som varit testat på en hel del nya saker i matväg. Igår när vi var i stan så köpte jag en halv tonfiskbaguette med fullkornsbröd, tomat, gurka, sallad och tonfiskröra på Subway, jag har ätit päron och jag har provat på att dricka köpt smoothie och nu ikväll provade jag på att ha stekt ägg på min macka. Allt gick finfint!
Imorgon börjar en ny vecka och på torsdag har jag redan varit opererad i en månad! Tiden går verkligen fort och jag ser fram emot allt som ligger framför mig just nu. Vågen hade tickat ner ett halvt kilo idag med, tror bannemig det var, ursäkta beskrivningen, all skit som vägde så mycket! Den 14 maj ska jag på 6-veckors-kontrollen på sjukhuset. Jag vet inte riktigt vad som förväntas av mig, om de har något kiloantal de önskar att jag ska ha gått ner etcetera, men jag tar det med ro. Jag måste dock bli bättre på att dricka och att promenera. Så imorgon, oavsett hur trött jag är efter jobbet, blir det minst 30 minuters promenad. Vädret hjälper till, tack och lov!

RSS 2.0